tmtx-1
tmtx.2
tmtx33

Wilujeng Kanggo

Hebei Omat Industri Co., Ltd.

Hebei Omat Industri Co., Ltd. parantos didirikeun ti saprak 2007 di Hebei, Cina, total investasiana $ 3,75 juta, anu khusus dina ngolah sagala rupi Pasta Omat Kaleng sareng Pasta Omat Sachet.

diajar deui

fitur urang

"Bahan Baku Pangsaéna Pikeun Nyiptakeun Rasa Pangsaéna!" Kami Gaduh Kontrol Kualitas Tinggi Dina Pabrik

  • Quality

    Kualitas

    Bahan Baku, Timah, Karton
  • Certificate&Report

    Sértipikat & Laporan

    ISO, HACCP, SGS, BV
  • Fair

    Adil

    Gulfood di Dubai, SIAL di Perancis, Anuga dina basa Jerman, Canton Fair jsb

Produk Kami

"Kwalitas Mimiti" Mangrupikeun Prinsip Kami Pikeun Ngolah Témpél Omat.

Warta

Dina Proses Produksi, Urang Badé Ngalaksanakeun Sagala Rupi Monitoring Padamelan Sateuacanna, Salami Sareng Saatos Produksi, Sareng Mastikeun yén Konsumén Saleresna Ngarasakeun "Kelas" Anu Dijanjikeun ku Kami.