• STAR Brand 50g Sachet

    STAR Brand 50g Sachet

    "Bahan baku pangsaéna pikeun raoseun!" Kami gaduh kontrol kualitas luhur dina prosesi pabrik sareng nyayogikeun layanan kelas hiji ka konsumén kalayan bantosan téknis anu kuat. Kami keukeuh ngalegaan langkung seueur pasar sareng réréncangan di dunya pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah dumasar kana saling nguntungkeun. Salaku tambahan némpelkeun tomat kaléng, urang ogé tiasa nyayogikeun témpé tomat sachet, témpé tomat kami ngagaduhan Flat Sachet sareng Standup Sachet. Pikeun ukuran anu bénten, urang tiasa ngalakukeun 50g 56g 70g 100g jst ..
  • Sachet Tomato

    Omat Sachet

    "Bahan baku pangsaéna pikeun raoseun!" Kami gaduh kontrol kualitas luhur dina prosesi pabrik sareng nyayogikeun layanan kelas hiji ka konsumén kalayan bantosan téknis anu kuat. Kami keukeuh ngalegaan langkung seueur pasar sareng réréncangan di dunya pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah dumasar kana saling nguntungkeun. Salaku tambahan némpelkeun tomat kaléng, urang ogé tiasa nyayogikeun témpé tomat sachet, témpé tomat kami ngagaduhan Flat Sachet sareng Standup Sachet. Pikeun ukuran anu bénten, urang tiasa ngalakukeun 50g 56g 70g 100g jst ..
  • 70g Sachet Tomato Paste(Flat Bag)

    70g Sachet Tomat Paste (Flat Bag)

    "Bahan baku pangsaéna pikeun raoseun!" Kami gaduh kontrol kualitas luhur dina prosesi pabrik sareng nyayogikeun layanan kelas hiji ka konsumén kalayan bantosan téknis anu kuat. Kami keukeuh ngalegaan langkung seueur pasar sareng réréncangan di dunya pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah dumasar kana saling nguntungkeun. Salaku tambahan némpelkeun tomat kaléng, urang ogé tiasa nyayogikeun témpé tomat sachet, témpé tomat kami ngagaduhan Flat Sachet sareng Standup Sachet. Pikeun ukuran anu bénten, urang tiasa ngalakukeun 50g 56g 70g 100g jst ..