• 2020 NEW CROP 28-30%/36-38% brix HOT/COLD BREAK DRUM TOMATO

    2020 TANPA BARU 28-30% / 36-38% brix PANAS / NYÉRÉN BUKU DRUM TOMATO

    Pedaran produk: 36-38% brix tiis istirahat kendang tomat BRIX: 28-30 / 36-38% PROSES: PANAS PECAH / SEJUK PECAH BOSTWICK: 6-9 CM / 30SEC LYCOPENE: 50MG / 100G MIN COLOR A / B: 2.10MIN ACIDITY : 8% MAX HMC: 40 MAX PH: 4.0-4.4 HAYAT PANUNGGUNG: 2 TAHUN Bahan baku: Urang ngan ukur nganggo tomat perkosa kualitas tinggi, Kauntungan Béda suhu ageung waktos sinar matahari Jauh curah hujan kaayaan unik anu unik Penanaman skala ageung ...
  • Canned Fish 219

    Lauk Kaléng 219

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • Canned Fish 144

    Lauk Kaléng 144

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • Canned fish 131

    Lauk kaléng 131

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • Canned fish 130

    Lauk kaléng 130

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • Canned fish 127

    Lauk kaléng 127

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • Canned fish 126

    Lauk kaléng 126

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • Canned fish 125

    Lauk kaléng 125

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • Canned fish 124

    Lauk kaléng 124

    Kami tiasa nyayogikeun anjeun lauk kaléng anu sanés, sapertos ukuran Kaléng Sardin sareng Mackerel kaléng. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun 125g 155g sareng 425g Canned Sardine sareng Canned Mackerel. 1. Kadé sardin dina minyak nabati 2. Mackerel dijajapkeun dina saos tomat 3. Pilchards Terang (sardin) dina saos tomat 4. Mackerel anu dicincang dina saos tomat 5. Detil Gancang Tipe Produk: Gaya Lauk: Ragam Kalengan: Sardin & Mackerel Preservation Pro ...
  • AU9A6943

    AU9A6943

    URANG BISA NGAJADI KUBURAN UKURAN BEDA UKURAN JEUNG PEDAHAN MUSIM. 4G, 5G, 10G AND 12G BOUILLON CUBE, STOCK CUBE, SOUP CUBE, SEASONING CUBE FlAVORS: CHICKEN, BEEF, FISH, SHRIMP, MUTTON, STANDARD, CURRY, VEGETABLE, Bawang, TOMATO, MUSHROOM, GARLONDU RASA, DLL. 4 GRAM CUBE: ※ 4G / PC, 25PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 50PCS / BAG, 40BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 100PCS / BAG, 20BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 10PCS / BAG, 160BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 20PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 112PCS / BOX, 30BOXES / CARTON ※ 4G ...
  • AU9A6942

    AU9A6942

    URANG BISA NGAJADI KUBURAN UKURAN BEDA UKURAN JEUNG PEDAHAN MUSIM. 4G, 5G, 10G AND 12G BOUILLON CUBE, STOCK CUBE, SOUP CUBE, SEASONING CUBE FlAVORS: CHICKEN, BEEF, FISH, SHRIMP, MUTTON, STANDARD, CURRY, VEGETABLE, Bawang, TOMATO, MUSHROOM, GARLONDU RASA, DLL. 4 GRAM CUBE: ※ 4G / PC, 25PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 50PCS / BAG, 40BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 100PCS / BAG, 20BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 10PCS / BAG, 160BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 20PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 112PCS / BOX, 30BOXES / CARTON ※ 4G ...
  • AU9A6816

    AU9A6816

    URANG BISA NGAJADI KUBURAN UKURAN BEDA UKURAN JEUNG PEDAHAN MUSIM. 4G, 5G, 10G AND 12G BOUILLON CUBE, STOCK CUBE, SOUP CUBE, SEASONING CUBE FlAVORS: CHICKEN, BEEF, FISH, SHRIMP, MUTTON, STANDARD, CURRY, VEGETABLE, Bawang, TOMATO, MUSHROOM, GARLONDU RASA, DLL. 4 GRAM CUBE: ※ 4G / PC, 25PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 50PCS / BAG, 40BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 100PCS / BAG, 20BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 10PCS / BAG, 160BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 20PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 112PCS / BOX, 30BOXES / CARTON ※ 4G ...
123 Teras> >> Halaman 1/3