Hebei Omat Industri Co., Ltd. parantos didirikeun ti saprak 2007 di Hebei, Cina, total investasiana $ 3,75 juta, anu khusus dina ngolah sagala rupi Pasta Omat Kaleng sareng Pasta Omat Sachet.

"Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngalangkungan lega 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65.000 ton, kami gaduh 9 témpé tomat kaléng sareng lini produksi pasta tomat sachet, anu tiasa produk sagala jinis spésifikasi, sapertos pasta sachet Datar sacét 40g, 50g, 56g, 70; Standup sachet pasta tomat 50g, 56g, 70g, 140g, 200g, 400g sareng sajabina; Tin kemasan témpél tomat 70g, 140g, 170g, 210g, 230g, 380g, 400g, 420g, 425g, 770g, 800g, 850g, 1kg , 2.2kg, 3kg, 3.15kg sareng 4.5kg. Pasar utama kami nyaéta Éropa, Afrika, Wétan Tengah, Amérika Serikat sareng nagara Amérika Kidul.

"Bahan baku pangsaéna kanggo raos pangsaéna!" Kami gaduh kontrol kualitas luhur dina pabrik

prosesi sareng nyayogikeun layanan kelas hiji ka palanggan kalayan bantosan téknis anu kuat. Kami keukeuh ngalegaan langkung seueur pasar sareng réréncangan di dunya pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah dumasar kana saling nguntungkeun.

dfb