Toko Gawé

Kami Hebei Tomat Industry Co, Ltd. mangrupikeun produsen saos tomat di Propinsi Hebei, Cina, didirikeun taun 2007. Pabrik kami ngalangkungan lega 58.740 méter pasagi, khusus dina ngolah sagala jinis sambel tomat kaléng sareng saos tomat.

Dina prosés produksi, jurusan manajemén produksi ngatur produksi numutkeun prosedur standar, sareng nganggo syarat kualitas anu ketat sareng standar pamariksaan, teras-terasan taat kana prinsip "kualitas hirup, sareng kahirupan pikareueuseun".

Dina prosés produksi, urang bakal ngalakukeun sagala rupa padamelan sateuacanna, salami sareng saatos produksi, sareng mastikeun yén konsumén tiasa leres-leres ngaraosan "kelas" anu dijangjikeun ku urang.

s1
s2
s3