Hebei Omat Industri Co., Ltd.

Alamat

No.351, Xinhua Road, Shijiazhuang, Hebei, Cina (PC: 050050)

Telepon

Jualan: +86 311 87880808

Sokongan: 83999939

Sokongan: 83999919

Sokongan: 83993399

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami