• tomato paste

    témpél tomat

    Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO. "Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngaliput luas 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65,000 ton, kami ...
  • tomato paste

    témpél tomat

    Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO. "Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngaliput luas 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65,000 ton, kami ...
  • Canned tomato paste 400g

    Tinju tomat kaléng 400g

    Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO. "Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngaliput luas 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65,000 ton, kami ...
  • Canned tomato paste 210g

    Kaléng némpelkeun tomat 210g

    Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO. "Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngaliput luas 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65,000 ton, kami ...
  • Canned tomato paste 70g(2)

    Tinju tomat kaléng 70g (2)

    Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO. "Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngaliput luas 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65,000 ton, kami ...
  • Canned tomato paste 70g

    Tin tomat kaléng 70g

    Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO. "Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngaliput luas 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65,000 ton, kami ...
  • tomato paste 2200g

    tomat némpelkeun 2200g

    Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO. "Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat. Pabrik urang ngaliput luas 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65,000 ton, kami ...