Tin tomat kaléng 70g


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Témpél tomat mangrupikeun tuangeun sadidinten. Éta tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng séhat pikeun jalma. Urang tiasa ngalakukeun kualitas anu béda-béda sakumaha paménta konsumén sareng standar kualitas pasar, témpél éta tomat normal warna beureum alami, 100% tanpa bahan aditif, kandel sareng henteu berair. Urang tiasa ngalakukeun témpél tomat kualitas GINO.

"Kualitas Mimiti" sok janten prinsip urang pikeun ngolah témpél tomat.

Pabrik urang ngaliput legana 58.740 méter pasagi, produksi taunan ayeuna 65.000 ton, kami gaduh 9 témpél tomat kaléng sareng lini produksi pasta tomat sachet, anu tiasa produk kalayan jinis spésipikasi, sapertos 70g témpél tomat kaléng, 140g témpé tomat kaléng, 198g némpelkeun tomat kaléng, 210g témpé tomat kaléng, 400g témpé tomat kaléng, 800g témpé tomat kaléng, 830g témpé tomat kaléng, 850g témpé tomat kaléng, 1000g tomat kaléng, 2200g témpé tomat kaléng, 2.2kg + 70g témpé tomat kaléng, 3kg kaléng pasta tomat, ukuran panggedéna 4,5kg némpelkeun tomat kaléng jsb.

Pasar utama urang ampir nagara-nagara Afrika, Wétan Tengah, Amérika Serikat sareng nagara Amérika Kidul langkung ti 75 nagara sareng daérah.

Kami nganggo mesin canggih, mesin bungkus vakum. Barangna bakal langkung pekat sareng garing, sareng langkung seueur jumlah produk bakal dimuat, urang tiasa ngahémat langkung seueur biaya pikeun anjeun.

Sareng urang sadaya kaléng nganggo palapis keramik bodas atanapi konéng di jero pikeun nyegah karat sareng ngajaga kualitas anu hadé tina témpé tomat.

Jasa Urang

1. Kami tiasa nyayogikeun nasabah sareng sampel sacara bébas, ngan ukur kedah konsumén nanggung tarif angkutan barang, sareng naon deui, kami gaduh akun DHL kami sorangan kalayan diskon 50%, anjeun ogé tiasa mayar kami angkutan barang sateuacanna sareng kami teras ngintunkeun anjeun sampel ku akun kami, anu bakal ngahémat seueur biaya pikeun anjeun!

2. Istilah pamayaran kami nyaéta deposit 30% sareng kasaimbangan anu bakal dilakukeun ngalawan salinan B / L, upami ku L / C, urang kedah parios dua kali sareng mastikeun naha tiasa nampi.

3. waktos pangiriman: 30 dinten saatos kontrak dikonfirmasi, deposit nampi sareng labél dikonfirmasi.

4. SGS sareng BV duanana tiasa ditarima, anjeun ngan ukur tiasa kontak sareng aranjeunna upami anjeun peryogi.

5. Halal, ISO, HACCP sareng FDA sayogi.

6. Kami gaduh desainer propésional nyalira, tiasa ngajantenkeun desain geulis sareng gancang.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami