• What is the difference of tomato paste and ketchup?

    Naon bédana pasta tomat sareng saos tomat?

    Tomat Paste Nalika urang ngadamel tomat anu ditumbuk kana rasa anu kentel pisan sareng keseragaman anu langkung padet, bentuk ieu dikenal salaku témpé tomat. Urang tiasa nganggo pasta tomat ieu dina sababaraha rasa sareng resep anu sanés ogé. Ieu masihan rasa nyata sareng gumbos, sup, stews, pot bakar sareng sajabana Tomat Ketchup The essen ...
    Maca deui
  • Hebei Tomato 2019 group building activities

    Kegiatan ngawangun kelompok Hebat Tomat 2019

    Hebei Omat ngatur kagiatan pangwangunan kelompok anu paling ageung ti taun 9 dugi ka 13 Agustus 2019. Dina raraga ngeuyeuban waktos luang karyawan, ngagentoskeun tekanan kerja, ningkatkeun komunikasi sareng komunikasi antar pagawé, nguatan kohesi tim sareng kakuatan centripetal, sareng ngatur unfo ...
    Maca deui