• SUPER SEPTEMBER IS COMING- BEST CHOICE AND BEST DISCOUNT

    Séptémber anu hébat sumping- PILIHAN PANGSAÉNA JEUNG diskon anu pangsaéna

    Séptémber mangrupikeun usum panén, pepelakan tomat énggal parantos dipanén, sareng urang badé ngantunkeun Super Séptémber. Kami bakal nyayogikeun diskon anu saé pikeun konsumén anyar sareng lami. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna! Tel / Whatsapp / Wechat: +86 158 3391 1611    
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di ruang tamu urang Kanton Fair

    Éta parantos saminggu ti saprak Canton Fair ka-129 dibuka, sareng sadayana barang kami sibuk pisan ku siaran langsung. Éta sadayana penjualan anu saé sareng propésional. Dina siaran langsung, kami bakal ngenalkeun detil produk sacara rinci. Upami anjeun kirang waktos, anjeun ogé tiasa nonton puter deui pidéo na. W ...
    Maca deui
  • 2021 Gulfood di Dubai

    Kami ngiringan Gulfood 2021, wilujeng sumping didatangan kami taun payun! Waktos: 21 Pébruari 25, 2021 Alamat: Pusat Perdagangan Dunya Dubai, PO Box 9292 Dubai, UAE
    Maca deui
  • What is the difference of tomato paste and ketchup?

    Naon bédana pasta tomat sareng saos tomat?

    Tomat Paste Nalika urang ngadamel tomat anu ditumbuk kana rasa anu kentel pisan sareng keseragaman anu langkung padet, bentuk ieu katelah témpél tomat. Urang tiasa nganggo témpé tomat ieu dina sababaraha rasa sareng resep anu sanés ogé. Ieu masihan rasa nyata sareng gumbos, sup, stews, pot bakar sareng sajabana Tomat Ketchup The essen ...
    Maca deui
  • Hebei Tomato 2019 group building activities

    Kegiatan ngawangun kelompok Hebat Tomat 2019

    Hebei Omat ngatur kagiatan pangwangunan kelompok anu paling ageung ti taun 9 dugi 13 Agustus 2019. Dina raraga ngeuyeuban waktos luang karyawan, ngagentoskeun tekanan kerja, ningkatkeun komunikasi sareng komunikasi antar pagawé, nguatan kohesi tim sareng kakuatan centripetal, sareng ngatur unfo ...
    Maca deui