Warta Perusahaan

  • Hebei Tomato 2019 group building activities

    Kegiatan ngawangun kelompok Hebat Tomat 2019

    Hebei Omat ngatur kagiatan pangwangunan kelompok anu paling ageung ti taun 9 dugi ka 13 Agustus 2019. Dina raraga ngeuyeuban waktos luang karyawan, ngagentoskeun tekanan kerja, ningkatkeun komunikasi sareng komunikasi antar pagawé, nguatan kohesi tim sareng kakuatan centripetal, sareng ngatur unfo ...
    Maca deui