Hebei Omat ngayakeun kagiatan pangwangunan kelompok pang ageung dina sataun ti 9 dugi ka 13 Agustus 2019.

Dina raraga ngeuyeuban waktos luang karyawan, ngagentoskeun tekanan damel, ningkatkeun komunikasi sareng komunikasi antar karyawan, nguatan kohesi tim sareng kakuatan centripetal, sareng ngatur kagiatan ngawangun kelompok anu teu hilap di Hebei Tomat.

svd

Dina dinten anu munggaran, hiber ditunda kusabab cuaca. Untungna, urang sumping kalayan lancar.

Dina dinten anu kadua, kami nganggo kendaraan luar angkasa ngalangkungan lahan pepelakan Hulunbeier henteu aya sasaha, dugi ka jangkung komando Walungan Mozhgrad, sareng ngaraosan "Pésta Dalapan Pésta" kanggo Perjamuan sareng Dalapan Péso. Soréna, kuring ngadatangan Er Wet Nasional Wetland, ngalangkungan Pulo Leuweung Hideung, leuweung babi liar, leuweung kayu putih, pulau manuk, Jalan Kang, laut kembang lahan basah sareng pemandangan anu saé-sanésna. Walungan akar anu jelas ngalir tenang, sareng cai melengkung ngurilingan padang rumput hejo sareng basisir. Rungkun semak na héjo. Anjog ka Genhe sonten sareng ngaraosan wok khusus lokal. Saatos tuang pinuh, cicing di kabin anu ditunggu-tunggu.

w2 w3

Dina dinten katilu, urang mimiti nganjang ka Taman Lulu Guya Reindeer, anu disebat "suku moro" terakhir di Cina. Éta hiji-hijina nagara di Cina anu naékkeun rusa. Éta dugi di Sahuan Ranch siang, ngalangkungan leuweung birch, sareng jalan ka Montenegro sonten kanggo ngalaman tunggang kuda. Pikaresepeun, pésti api unggun sonten, ngaraosan raos domba bakar bakar, hirup di yurt, ngalaman kagiatan anu senang ku gaya Mongol.

w4 w5

w6 w7

w8 w9

w10

Dina dinten kaopat, sapanjang Walungan Erguna anu manjang, kami leumpang sapanjang jalan wates Sino-Rusia. Pamandangan anu éndah sapanjang jalan ngagentos tekenan tanaga. Pasawahan anu lega ngalegaan dada sareng ningkatkeun kohesif urang. Dina sonten Di Manzhouli, nikmati adegan wengi anu aheng.

e1 e2

e3 e4

e5 e6

e7

Dina dinten kalima, anjeunna ngadatangan pasanggiri kuda dina suku Mongol Balhu, sareng réngsé magrib sonten.

q1

Ngalangkungan kagiatan ngawangun kelompok ieu, kohesifitas sareng épéktipitas tempur parantos langkung jero, sareng komunikasi tacit diantawisna parantos langkung jero. Pangartos silih parantos ditingkatkeun, parasaan parantos caket, sareng sadayana parantos kaselep dina kaayaan anu langkung saé sareng sumanget anu langkung luhur. Dina padamelan kahareup, kami parantos nguatkeun kayakinan sareng tékad urang pikeun nguatkeun Hebei Temet.


Pos waktos: Mei-08-2020