Tomat Témpél

Nalika urang ngadamel tomat anu ditumbuk kana rasa anu kentel pisan sareng keseragaman anu langkung padet, bentuk ieu katelah témpél tomat. Urang tiasa nganggo pasta tomat ieu dina sababaraha rasa sareng resep anu sanés ogé. Ieu masihan rasa nyata sareng gumbos, sup, stews, pot manggang jsb.

Omat Ketchup

Bahan penting saos tomat nyaéta mimitina tomat teras cuka, gula sareng sababaraha rempah ogé. ayeuna, saos tomat parantos janten bagian penting tina méja makan sareng masihan rasa anu pangsaéna sareng barang-barang tuangeun gancang sapertos burger, chip sareng pizza.

s1 s2


Pos waktos: Mei-08-2020