• Tomato ketchup 91

    Saos tomat 91

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. parantos didirikeun ti taun 2007 di Hebei, Cina, total investasi nyaéta $ 3,75 juta, anu khusus dina ngolah sagala rupi Pasta Omat Kalengan, Pasta Omat Sachet, sareng Tomat Ketchup. Bahan baku na tina panén anyar unggal témpé tomat taun, eusi likopénna rata-rata di luhur 60% kusabab waktos sinar matahari anu lami. Kusabab kitu, témpél tomat nganggo lycopene langkung luhur, stabil dina konsentrasi sareng viskositas, seragam sareng sapuluh ...
  • Tomato ketchup 34

    Saos tomat 34

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. parantos didirikeun ti taun 2007 di Hebei, Cina, total investasi nyaéta $ 3,75 juta, anu khusus dina ngolah sagala rupi Pasta Omat Kalengan, Pasta Omat Sachet, sareng Tomat Ketchup. Bahan baku na tina panén anyar unggal témpé tomat taun, eusi likopénna rata-rata di luhur 60% kusabab waktos sinar matahari anu lami. Kusabab kitu, témpél tomat nganggo lycopene langkung luhur, stabil dina konsentrasi sareng viskositas, seragam sareng sapuluh ...
  • Tomato ketchup 18

    Saos tomat 18

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. parantos didirikeun ti taun 2007 di Hebei, Cina, total investasi nyaéta $ 3,75 juta, anu khusus dina ngolah sagala rupi Pasta Omat Kalengan, Pasta Omat Sachet, sareng Tomat Ketchup. Bahan baku na tina panén anyar unggal témpé tomat taun, eusi likopénna rata-rata di luhur 60% kusabab waktos sinar matahari anu lami. Kusabab kitu, témpél tomat nganggo lycopene langkung luhur, stabil dina konsentrasi sareng viskositas, seragam sareng sapuluh ...
  • Tomato ketchup 02

    Omat ketchup 02

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. parantos didirikeun ti taun 2007 di Hebei, Cina, total investasi nyaéta $ 3,75 juta, anu khusus dina ngolah sagala rupi Pasta Omat Kalengan, Pasta Omat Sachet, sareng Tomat Ketchup. Bahan baku na tina panén anyar unggal témpé tomat taun, eusi likopénna rata-rata di luhur 60% kusabab waktos sinar matahari anu lami. Kusabab kitu, témpél tomat nganggo lycopene langkung luhur, stabil dina konsentrasi sareng viskositas, seragam sareng sapuluh ...